SCHRIJF JE IN VOOR
DE NIEUWSBRIEF.

  Een zonnig en warm thuis in Rijnvliet

  In Rijnvliet geniet je van een groene en waterrijke woonomgeving, dichtbij het bruisende Leidsche Rijn centrum en Utrecht stad. In Rijnvliet Oost wordt als slotstuk van de wijk een fraai entreegebouw gerealiseerd met 198 huurappartementen. Het gebouw valt op door een grote variatie in kleur, materiaal en de bijzondere vorm. En met maar liefst 3 binnentuinen draagt dit gebouw een steentje bij aan de groene ambities van de wijk.

  Er zijn diverse type woningen beschikbaar. Slim ingedeelde tweekamerappartementen, flexibele driekamerappartementen en een aantal maisonnettes. Alle woningen hebben een comfortabele en mooi afgewerkte badkamer en een moderne open keuken met inbouwapparatuur.

  Van de 198 appartementen worden 50 woningen aangeboden in het middenhuursegment, de overige woningen vallen in de vrije sector verhuur. Naar verwachting gaat de verhuur in Q3 van 2022 van start. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over de huurvoorwaarden en de planning rondom de start huur.

  Document
  Start bouw
  Q1 2021
  Start
  verhuur
  17-08-2022
  13:00 uur
  prognose
  oplevering
  Q1 2023

  Ligging

  Ten westen van Utrecht is de nieuwbouwwijk Rijnvliet gebouwd. Rijnvliet Oost is, de naam zegt het al, gelegen in het Oostelijke deel van Rijnvliet. Je woont hier op circa 6 kilometer van Utrecht Centrum, en 3 kilometer van Leidsche Rijn Centrum. De wijk is zeer goed bereikbaar met de auto, met een goede verbinding vanaf de A2. Ideaal dus als je vaak op pad bent voor je werk, hobby of familie.

  In de wijk zijn vele voorzieningen aanwezig. Voor de kleintjes is er een Kindcentrum, met kinderopvang, basisschool en BSO. In de directe omgeving zijn diverse sportgelegenheden, waaronder de hockeyclub, voetbalvereniging SV Nieuw Utrecht, tennisveld en rugbyclub. De prachtige natuur nodigt uit tot wandelen en fietsen, en de diverse parken en recreatiepark Strijkviertel dienen als decor voor een gezellige middag in de buitenlucht. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Leidsche Rijn Centrum, en ook voor zorg zoals de huisarts of orthodontist hoef je niet ver te fietsen.

  Ligging

  Ten westen van Utrecht is de nieuwbouwwijk Rijnvliet gebouwd. Rijnvliet Oost is, de naam zegt het al, gelegen in het Oostelijke deel van Rijnvliet. Je woont hier op circa 6 kilometer van Utrecht Centrum, en 3 kilometer van Leidsche Rijn Centrum. De wijk is zeer goed bereikbaar met de auto, je woont vlakbij de Stadsbaan vanuit waar je een snelle verbinding hebt naar de A2. Ideaal dus als je vaak op pad bent voor je werk, hobby of familie.

  In de wijk zijn vele voorzieningen aanwezig. Voor de kleintjes is er Kindcentrum Rijnvliet, met een kinderopvang, basisschool en buitenschoolse opvang. In de directe omgeving zijn diverse sportgelegenheden, waaronder de hockeyclub, voetbalvereniging SV Nieuw Utrecht, tennisveld en rugbyclub. De prachtige natuur nodigt ook uit tot andere sportieve activiteiten, zoals wandelen en fietsen. De diverse parken en recreatiepark Strijkviertel geven vele opties voor een gezellige middag in de buitenlucht. Voor de dagelijkse boodschappen kun je goed uit de voeten in Leidsche Rijn Centrum, en ook voor zorg zoals de huisarts of orthodontist hoef je de wijk niet uit.