Modern woonplezier

Je bent vast heel benieuwd hoe de appartementen en maisonnettes in Rijnvliet Oost er uit komen te zien! Vanwege de veiligheidsrichtlijnen op de bouw is het niet mogelijk om zomaar even te komen kijken. Indien er bezichtigingsmogelijkheden komen dan wordt je daar via de nieuwsbrief over geïnformeerd. Zorg er dus voor dat je die ontvangt!

Om alvast een goed beeld te krijgen van hoe de appartementen en maisonnettes er uit komen te zien, vind je op deze pagina artist impressions van twee verschillende woningtypes die voorkomen in Rijnvliet Oost. Deze impressies geven je een goed beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat hij volledig ingericht en aangekleed is.

Opleverniveau

De appartementen en maisonnettes in Rijnvliet Oost worden opgeleverd met sausklare wanden in de slaapkamer(s) en woonkamer. De badkamerwanden en vloer zijn betegeld, in het separaat toilet is de wand deels betegeld en deels voorzien van wit spuitwerk, de vloer is betegeld.

Je kookt in een moderne open keuken met kwalitatieve inbouwapparatuur. In de badkamer geniet je van een fijne douche, dubbele wasbak met spiegel en een handdoekenradiator. De woningen in de vrije sector hebben daarnaast een ligbad.

De woningen zijn aangesloten op stadsverwarming en voorzien een vloerverwarming. Je woning is uitgerust met een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning. 

Mag ik mijn wanden schilderen?

Als huurder in Rijnvliet mag je uiteraard je woning aanpassen aan jouw interieurstijl. Je mag de wanden schilderen of behangen, en je legt zelf een vloer naar keuze. Deze vloer moet geschikt zijn voor gebruik met een vloerverwarming. Houd er rekening mee dat je de woning weer in de oorspronkelijke staat moet terugbrengen als je gaat verhuizen.

De buitenkozijnen en de metalen binnenkozijnen mogen niet worden geschilderd. Hetzelfde geldt voor de binnendeuren, ook deze mogen niet worden geschilderd. Tevens is het niet toegestaan om te boren in tegelwerk, vloeren, binnen- en buitenkozijnen. Vraag bij twijfel, voor oplevering, de vastgoedmanager wat hierin wel en niet is toegestaan.

Binnenkijken in Rijnvliet

Impressievideo

Impressievideo